Wasbox coating

Vloeistofdichte en duurzame vloer
voor uw wasbox

Coatings voor uw wasbox

Bent u op zoek naar een geschikte coating voor de vloer was uw wasbox? Carwashvloer.eu is gespecialiseerd in hoogwaardige coatings voor de carwash branche. Bij ons kunt u ook terecht voor coatings voor uw wasbox. Onze coatings zijn niet alleen 100% vloeistofdicht, maar ook chemisch bestendig, veilig en duurzaam.

Waarom wasbox coaten?

Onze coatings leggen wij vaak in wasboxen. Hier wordt er veel met water gewerkt. De vloer dient daarom volledig vloeistofdicht te zijn. Bovendien is de veiligheid van uw klanten en personeel in wasboxen van groot belang. De veiligheid kan worden geborgd en vergroot door een antisliplaag aan te brengen. Deze zorgt voor meer grip voor zowel de voertuigen als uw klanten en personeel. Bovendien zijn onze coatings ook chemisch bestendig, waardoor zeep en andere schoonmaakmiddelen geen schade kunnen aanrichten aan de vloer.

Bel mij terug

  • Hidden

Een duurzame vloer met vele voordelen

Door een coating over uw vloer aan te brengen, heeft u een duurzame vloer in uw wasbox waar u jarenlang profijt van zult hebben. De coatings die wij in wasboxen aanbrengen zijn slijtvast, mechanisch belastbaar en onderhoudsvriendelijk. Hierdoor gaan ze jarenlang mee. Bovendien kan de vloer ook antislip worden afgewerkt, waardoor u ook de veiligheid van uw wasbox kunt vergroten en eventuele schade kunt beperken.

Heavy duty

Chemisch bestendig

Snel gelegd

Vloeistof dicht

Antislip

UV bestendig

Regelgeving voor wasboxen

Vanuit de overheid zijn er bepaalde regels waaraan bedrijven in de carwash branche dienen te voldoen. Voor het uitwendig reinigen van voertuigen zijn er bodemvoorschriften van toepassing. Zo is het verplicht de voertuigen te wassen boven een vloeistofdichte vloer. Door een coating van Carwashvloer.eu over de vloer van uw wasbox aan te brengen, maakt u uw vloer volledig vloeistofdicht. De vloer wordt namelijk op een naadloze manier aangebracht, waardoor er geen water, maar ook geen stof onder de vloer kan komen. Ideaal voor wasboxen.

Binnen 1 dag gelegd

De coatings in uw wasbox kunnen wij vaak al binnen 1 dag leggen en al na 2 uur uitharding is de vloer weer volledig te gebruiken. Omzetderving wordt hierdoor tot een minimum beperkt en kunt u hierdoor voorkomen dat uw wasbox onnodig buiten gebruik is. 

Meer informatie nodig?

Heeft u een coating nodig voor uw wasbox en heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op voor al uw vragen of professioneel advies. Of vraag direct, gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons op. Wij zorgen er dan voor dat u een scherp geprijsde offerte op maat van ons krijgt toegestuurd.

Onze projecten

Lukoil Zaandam

Autowasstraat

Bij Lukoil in Zaandam hebben wij de carwash gerenoveerd. De vloer van de carwash is hierbij voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Het totale oppervlak bedroeg 61 m2.

Tamoil Nijmegen

Autowasstraat

Bij Tamoil in Nijmegen zijn de washal en twee wasboxen voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Populair in de carwash industrie door de vloeistofdichte eigenschappen.

BP Schulte

Autowasstraat

Bij BP in Schulte hebben wij de voorwasplaats, 3 wasboxen en wasstraat voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Volledig vloeistofdicht, chemisch bestendig en antislip.

Esso Woudenberg

Autowasstraat

Bij Esso in Woudenberg hebben wij ons Mesa Fast vloersysteem gelegd in 2 wasboxen en 3 roll-overs, met een totale vloeroppervlakte van 230 m2. De ideale vloer voor de carwash sector.

TinQ Woerden

Autowasstraat

Bij TinQ in Woerden hebben wij ons Mesa Fast vloersysteem gelegd in de wasplaats en de wasstraat. De totale vloeroppervlakte was 60 m2. De vloer is niet alleen veilig maar ook duurzaam.

Carwash and Go

Autowasstraat

Bij Carwash and Go in Hilversum hebben wij niet alleen de wasstraat maar ook het kantoor voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Een functionele vloer met professionele looks.

Tango Udenhout

Autowasstraat

Bij Tango in Udenhout hebben wij de wasboxen van 120 m2 voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. De vloer is volledig vloeistofdicht en uiterst geschikt voor voor carwash branche.

iClean Carwash

Autowasstraat

Bij iClean Carwash in Deventer hebben wij de wasstraat inclusief voorwas en droogruimte voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. In totaal ging het om maar liefst 535 m2.

Mikey's Carwash

Autowasstraat

Bij Mikey's Carwash in Zwijndrecht hebben wij de autowasstraat voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. 100% vloeistofdicht en kan antislip worden afgewerkt.

Shell Elst

Autowasstraat

Bij Shell in Elst hebben wij de washal voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Voldoet aan de wettelijke eigenschappen van de carwash branche. Hygiënisch én onderhoudsvriendelijk.

Hello Carwash

Autowasstraat

Bij Hello Carwash in Capelle a.d. IJssel zijn de wasstraten, de voorwas en de technische ruimtes voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Het totale oppervlak bedroeg 155.7 m2.