Tankstation was- en
tankeiland coating

Vloeistofdicht en chemisch bestendig

Tankstations waseiland

Heeft u een waseiland bij uw tankstation en wilt en deze voorzien van een hoogwaardige vloer? Wij hebben de vloer die u zoekt. Onze coatings leggen wij op een naadloze manier, waardoor deze volledig vloeistofdicht wordt. Bovendien is de coating uiterst hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

Tankstation tankeiland

Voor tankplaatsen en tankeilanden geldt dat deze vloeistofdicht moeten worden aangelegd. Onze coatings leggen wij op een naadloze manier. Hierdoor kan er geen water of andere vloeistoffen, maar ook geen stof onder de coating komen. Bovendien zijn de coatings bestand tegen benzine, diesel, oliën en andere chemische middelen waar u bij tankstations vaak mee te maken heeft. Met onze coatings hoeft u zich geen zorgen te maken over verzuring of beschadigingen door chemische middelen.

Bel mij terug

  • Hidden

Een vloer met vele voordelen

De coatings die wij bij de was- en tankeilanden van uw tankstation aanbrengen zijn uiteraard 100% vloeistofdicht. Daarnaast zijn onze coatings slijtvast, chemisch bestendig en mechanisch belastbaar. Hierdoor heeft u een vloer die uiterst geschikt is voor was- en tankeilanden en die ook nog eens duurzaam is en jarenlang meegaat. 

Heavy duty

Chemisch bestendig

Snel gelegd

Vloeistof dicht

Antislip

UV bestendig

Regelgeving voor was- en tankeilanden

De overheid hanteert bepaalde regels waaraan bedrijven in de carwash branche zich aan dienen te houden. Zo zijn er voor het uitwendig reinigen van voertuigen bodemvoorschriften van toepassing. Deze maken het verplicht om de voertuigen te wassen boven een vloeistofdichte vloer. Door een coating van Carwashvloer.eu aan te brengen, maakt u uw vloer volledig vloeistofdicht. Doordat de vloer op een naadloze manier wordt gelegd, kan er geen water, maar ook geen stof onder de vloer komen. Ideaal voor waseilanden en tankeilanden van uw tankstation.

In 1 dag gelegd

Wij gaan altijd uiterst efficiënt en snel te werk. Door enkel gebruik te maken van de beste materialen, hoogwaardige coatings en jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u kunnen helpen. De coatings bij de was- en tankeilanden van uw tankstation kunnen wij vaak al binnen 1 dag leggen. Al na 2 uur uitharding is de vloer weer volledig te gebruiken. Hierdoor kunt u de eventuele omzetderving tot een minimum beperken.

Behoefte aan meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie of deskundig advies? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten staan u graag te woord en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of vraag direct een offerte bij ons op. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. 

Onze projecten

Lukoil Zaandam

Autowasstraat

Bij Lukoil in Zaandam hebben wij de carwash gerenoveerd. De vloer van de carwash is hierbij voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Het totale oppervlak bedroeg 61 m2.

Tamoil Nijmegen

Autowasstraat

Bij Tamoil in Nijmegen zijn de washal en twee wasboxen voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Populair in de carwash industrie door de vloeistofdichte eigenschappen.

BP Schulte

Autowasstraat

Bij BP in Schulte hebben wij de voorwasplaats, 3 wasboxen en wasstraat voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Volledig vloeistofdicht, chemisch bestendig en antislip.

Esso Woudenberg

Autowasstraat

Bij Esso in Woudenberg hebben wij ons Mesa Fast vloersysteem gelegd in 2 wasboxen en 3 roll-overs, met een totale vloeroppervlakte van 230 m2. De ideale vloer voor de carwash sector.

TinQ Woerden

Autowasstraat

Bij TinQ in Woerden hebben wij ons Mesa Fast vloersysteem gelegd in de wasplaats en de wasstraat. De totale vloeroppervlakte was 60 m2. De vloer is niet alleen veilig maar ook duurzaam.

Carwash and Go

Autowasstraat

Bij Carwash and Go in Hilversum hebben wij niet alleen de wasstraat maar ook het kantoor voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Een functionele vloer met professionele looks.

Tango Udenhout

Autowasstraat

Bij Tango in Udenhout hebben wij de wasboxen van 120 m2 voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. De vloer is volledig vloeistofdicht en uiterst geschikt voor voor carwash branche.

iClean Carwash

Autowasstraat

Bij iClean Carwash in Deventer hebben wij de wasstraat inclusief voorwas en droogruimte voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. In totaal ging het om maar liefst 535 m2.

Mikey's Carwash

Autowasstraat

Bij Mikey's Carwash in Zwijndrecht hebben wij de autowasstraat voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. 100% vloeistofdicht en kan antislip worden afgewerkt.

Shell Elst

Autowasstraat

Bij Shell in Elst hebben wij de washal voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Voldoet aan de wettelijke eigenschappen van de carwash branche. Hygiënisch én onderhoudsvriendelijk.

Hello Carwash

Autowasstraat

Bij Hello Carwash in Capelle a.d. IJssel zijn de wasstraten, de voorwas en de technische ruimtes voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Het totale oppervlak bedroeg 155.7 m2.