Truckwash coating

Vloeistofdichte en mechanisch
belastbare vloer voor uw truckwash

Coatings voor uw truckwash

Moet de vloer van uw truckwash worden gerenoveerd of wilt deze voorzien van een nieuwe vloer? Carwashvloer.eu is gespecialiseerd in coatings voor de carwash branche, waaronder ook de truckwash. Onze coatings zijn uiteraard volledig vloeistofdicht, slijtvast, duurzaam en bestand tegen zware mechanische belasting. Hiermee zijn onze coatings een ideale oplossing als vloer voor uw truckwash. Bovendien voldoen onze coatings ook aan de regelgeving vanuit de overheid.

Waarom truckwash coaten?

Een goede vloer is cruciaal voor een truckwash. De vloer van een truckwash dient niet alleen volledig vloeistofdicht te zijn, maar dient ook geschikt te zijn voor zware mechanische belasting. Dag in, dag uit rijden er zware vrachtwagens in en uit. De vloer in de truckwash moet hier goed tegen kunnen zonder te beschadigen.

Bel mij terug

  • Hidden

De vele voordelen van een truckwash coating

De coatings die wij aanbrengen in de truckwash zijn uiteraard 100% vloeistofdicht. Daarnaast zijn onze coatings ook mechanisch belastbaar, wat erg belangrijk is bij een truckwash waar dagelijks zware vrachtwagens in en uit rijden. Bovendien zijn de coatings slijtvast, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van de vloer. Door deze eigenschappen, kunt u rekenen op een vloer die jarenlang meegaat, zelf met de zware dagelijkse belasting van de vrachtwagens.

Heavy duty

Chemisch bestendig

Snel gelegd

Vloeistof dicht

Antislip

UV bestendig

Regelgeving de truckwash

Bedrijven in de carwash branche dienen te voldoen aan de strenge eisen betreft hygiëne en bedrijfsvoering. Om die reden vinden wij het belangrijk dat wij coatings leveren van alleen de allerhoogste kwaliteit. Hiermee helpen wij bedrijven te voldoen aan de gestelde eisen. Op de coatings die wij voor de truckwash leveren, is een AgBB verklaring van toepassing. Hiermee kunnen wij aantonen dat de vloer volledig emissievrij is. Met onze coatings heeft u niet alleen een duurzame vloer voor uw truckwash, maar profiteert u ook van vele andere praktische voordelen. Tevens wordt de kwaliteit van de hars die wij gebruiken voor de coatings geborgd door een Kiwa certificaat.

Al binnen 1 dag gelegd

De coatings in de truckwash kunnen wij al binnen één dag leggen. De vloer is na 2 uur uitharding ook weer volledig te gebruiken. 

Behoefte aan informatie?

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie of deskundig advies? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten staan u graag te woord en helpen u graag verder om een keuze te maken. Bent u er al over uit en heeft u behoefte aan een offerte op maat? Vraag dan een offerte bij ons op en wij zullen ervoor zorgen dat wij een scherp geprijsde offerte voor u kunnen opmaken, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. 

Onze projecten

Lukoil Zaandam

Autowasstraat

Bij Lukoil in Zaandam hebben wij de carwash gerenoveerd. De vloer van de carwash is hierbij voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Het totale oppervlak bedroeg 61 m2.

Tamoil Nijmegen

Autowasstraat

Bij Tamoil in Nijmegen zijn de washal en twee wasboxen voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Populair in de carwash industrie door de vloeistofdichte eigenschappen.

BP Schulte

Autowasstraat

Bij BP in Schulte hebben wij de voorwasplaats, 3 wasboxen en wasstraat voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Volledig vloeistofdicht, chemisch bestendig en antislip.

Esso Woudenberg

Autowasstraat

Bij Esso in Woudenberg hebben wij ons Mesa Fast vloersysteem gelegd in 2 wasboxen en 3 roll-overs, met een totale vloeroppervlakte van 230 m2. De ideale vloer voor de carwash sector.

TinQ Woerden

Autowasstraat

Bij TinQ in Woerden hebben wij ons Mesa Fast vloersysteem gelegd in de wasplaats en de wasstraat. De totale vloeroppervlakte was 60 m2. De vloer is niet alleen veilig maar ook duurzaam.

Carwash and Go

Autowasstraat

Bij Carwash and Go in Hilversum hebben wij niet alleen de wasstraat maar ook het kantoor voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Een functionele vloer met professionele looks.

Tango Udenhout

Autowasstraat

Bij Tango in Udenhout hebben wij de wasboxen van 120 m2 voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. De vloer is volledig vloeistofdicht en uiterst geschikt voor voor carwash branche.

iClean Carwash

Autowasstraat

Bij iClean Carwash in Deventer hebben wij de wasstraat inclusief voorwas en droogruimte voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. In totaal ging het om maar liefst 535 m2.

Mikey's Carwash

Autowasstraat

Bij Mikey's Carwash in Zwijndrecht hebben wij de autowasstraat voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. 100% vloeistofdicht en kan antislip worden afgewerkt.

Shell Elst

Autowasstraat

Bij Shell in Elst hebben wij de washal voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Voldoet aan de wettelijke eigenschappen van de carwash branche. Hygiënisch én onderhoudsvriendelijk.

Hello Carwash

Autowasstraat

Bij Hello Carwash in Capelle a.d. IJssel zijn de wasstraten, de voorwas en de technische ruimtes voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Het totale oppervlak bedroeg 155.7 m2.