Roll-over wasruimte coating

Een veilige, duurzame vloer
voor uw roll-over wasruimte

Coatings voor uw roll-over wasruimte

Een roll-over wasruimte is vaak te vinden bij benzinepompen. Bij deze zelfbedieningswasstraat is een goede vloer uiterst belangrijk. Wilt u de vloer van uw roll-over wasruimte verduurzamen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw vloer te coaten door middel van een coating. Wij zijn gespecialiseerd in coatings voor de carwashbranche en leveren volledig vloeistofdichte, slijtvaste en duurzame coatings voor de carwash branche. Zo kunt u ook bij ons terecht voor coatings voor uw roll-over wasruimte.

Waarom roll-over wasruimte coaten?

Bij een roll-over wasstraat zijn hygiëne en veiligheid uiterst belangrijk. U kunt hieraan bijdragen door een coating te plaatsen over uw vloer. De coatings van Carwashvloer.eu dragen bij aan de veiligheid van uw roll-over wasruimte doordat deze antislip kunnen worden afgewerkt. Hierdoor kunt u de veiligheid van uw personeel en uw klanten vergroten en zorgt u voor meer grip voor de voertuigen.

Bel mij terug

  • Hidden

Een vloer met vele voordelen

Het coaten van uw roll-over wasruimte heeft vele voordelen. Naast het feit dat de coating ervoor zorgt dat uw vloer 100% vloeistofdicht wordt, kunt u er ook voor kiezen om uw vloer antislip af te werken. Daarnaast zijn onze coatings slijtvast en mechanisch bestendig, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van de vloer. Tevens zijn onze coatings chemisch bestendig, waardoor er geen aantasting kan plaatsvinden aan de vloer door middel van zeep en andere schoonmaak- en reinigingsmiddelen. Bovendien wordt de vloer vaak binnen 1 dag gelegd. 

Voldoet aan de strenge eisen

Bedrijven in de carwash branche dienen zich te houden aan bepaalde eisen omtrent de hygiëne en veiligheid. Carwashvloer.eu is hiervan op de hoogte en om die reden leveren wij coatings van alleen de allerhoogste kwaliteit, die voldoen aan de gestelde eisen. Op de coatings die wij in de roll-over wasruimtes aanbrengen is een AgBB verklaring van toepassing. Hierbij is de vloer volledig emissievrij. Hiermee heeft u niet alleen een duurzame keuze, maar profiteert u ook van de vele praktische voordelen van de vloer. Door een Kiwa certificaat, wordt de kwaliteit van de hars die wij gebruiken voor de coatings geborgd. 

Heavy duty

Chemisch bestendig

Snel gelegd

Vloeistof dicht

Antislip

UV bestendig

Regelgeving voor roll-over wasruimtes

In Nederland zijn er bepaalde bodemvoorschriften vastgesteld vanuit de overheid. Deze voorschriften zijn van toepassing op het uitwendig reinigen van voertuigen. Bedrijven in de carwash branche dienen zich aan deze voorschriften te houden. Bent u eigenaar van een roll-over wasruimte? Dan zijn deze voorschriften ook voor uw van toepassing. Zo is het verplicht de voertuigen te wassen boven een vloeistofdichte vloer of verharding. De coatings die wij in roll-over wasruimtes leggen zijn 100% vloeistofdicht en voldoen daarmee aan aan eisen en voorschriften van de overheid. 

Klaar binnen 1 dag

Door jarenlange ervaring en het gebruik van materialen van de allerhoogste kwaliteit kunnen wij ervoor zorgen dat wij de coating zeer snel kunnen leggen. In slechts 1 dag brengen wij onze coatings in uw roll-over wasruimte aan. De vloer is al na 2 uur volledig uitgehard en weer volledig te gebruiken. 

Meer informatie?

Is de vloer van uw roll-over wasruimte toe aan renovatie of wilt u uw huidige vloer vernieuwen of verduurzamen? Dan kunt u ervoor kiezen om een coating te leggen. Heeft u vragen over onze coatings voor de roll-over wasruimte? Of heeft u behoefte aan professioneel en deskundig advies? Neem dan contact met ons op of vraag gratis en geheel vrijblijvende offerte bij ons op.

Onze projecten

Lukoil Zaandam

Autowasstraat

Bij Lukoil in Zaandam hebben wij de carwash gerenoveerd. De vloer van de carwash is hierbij voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Het totale oppervlak bedroeg 61 m2.

Tamoil Nijmegen

Autowasstraat

Bij Tamoil in Nijmegen zijn de washal en twee wasboxen voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Populair in de carwash industrie door de vloeistofdichte eigenschappen.

BP Schulte

Autowasstraat

Bij BP in Schulte hebben wij de voorwasplaats, 3 wasboxen en wasstraat voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Volledig vloeistofdicht, chemisch bestendig en antislip.

Esso Woudenberg

Autowasstraat

Bij Esso in Woudenberg hebben wij ons Mesa Fast vloersysteem gelegd in 2 wasboxen en 3 roll-overs, met een totale vloeroppervlakte van 230 m2. De ideale vloer voor de carwash sector.

TinQ Woerden

Autowasstraat

Bij TinQ in Woerden hebben wij ons Mesa Fast vloersysteem gelegd in de wasplaats en de wasstraat. De totale vloeroppervlakte was 60 m2. De vloer is niet alleen veilig maar ook duurzaam.

Carwash and Go

Autowasstraat

Bij Carwash and Go in Hilversum hebben wij niet alleen de wasstraat maar ook het kantoor voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Een functionele vloer met professionele looks.

Tango Udenhout

Autowasstraat

Bij Tango in Udenhout hebben wij de wasboxen van 120 m2 voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. De vloer is volledig vloeistofdicht en uiterst geschikt voor voor carwash branche.

iClean Carwash

Autowasstraat

Bij iClean Carwash in Deventer hebben wij de wasstraat inclusief voorwas en droogruimte voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. In totaal ging het om maar liefst 535 m2.

Mikey's Carwash

Autowasstraat

Bij Mikey's Carwash in Zwijndrecht hebben wij de autowasstraat voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. 100% vloeistofdicht en kan antislip worden afgewerkt.

Shell Elst

Autowasstraat

Bij Shell in Elst hebben wij de washal voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Voldoet aan de wettelijke eigenschappen van de carwash branche. Hygiënisch én onderhoudsvriendelijk.

Hello Carwash

Autowasstraat

Bij Hello Carwash in Capelle a.d. IJssel zijn de wasstraten, de voorwas en de technische ruimtes voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Het totale oppervlak bedroeg 155.7 m2.