Autowasstraat coating

Duurzame en vloeistofdichte vloer
voor uw autowasstraat

Coatings voor uw autowasstraat

Heeft u een autowasstraat die u wilt voorzien van een hoogwaardige vloer? Carwashvloer.eu heeft de vloer die u zoekt. Onze vloeren zijn 100% vloeistofdicht, chemisch bestendig en mechanisch belastbaar. Alles wat u nodig heeft voor een veilige en een geschikte vloer voor uw autowasstraat. Bovendien voldoen al onze coatings aan de regelgeving voor wasstraten. Hierdoor weet u zeker dat u een geschikte vloer heeft voor uw wasstraat, die voldoet aan alle eisen en regels vanuit de overheid. 

Regelgeving voor de autowasstraat

Vanuit de overheid zijn er bodemvoorschriften voor het uitwendig reinigen van voertuigen vastgesteld. Deze voorschriften zijn van toepassing op het uitwendig wassen van motorvoertuigen, spoorvoertuigen en werktuigen. Zo is het verplicht de voertuigen of werktuigen te wassen boven een vloeistofdichte vloer of verharding. Een voorziening wordt als vloeistofdicht gezien als die onder certificaat is aangelegd of als de voorziening na inspectie als vloeistofdicht is beoordeeld. De coatings van Carwashvloer.eu zijn volledig vloeistofdicht en daardoor uitermate geschikt als coating voor de autowasstraat. 

Bel mij terug

  • Hidden

Voldoet aan de strenge eisen

In de carwash branche gelden er strenge eisen waar bedrijven aan dienen te voldoen. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij coatings leveren van alleen de hoogste kwaliteit, die voldoen aan alle gestelde eisen. Op de coatings die wij in de autowasstraat aanbrengen is een AgBB verklaring van toepassing. Hierbij is de vloer volledig emissievrij. Hiermee heeft u niet alleen een duurzame keuze, maar profiteert u ook van de vele praktische voordelen van de vloer. De kwaliteit van de hars die wij gebruiken voor de coatings is geborgd door een Kiwa certificaat.

Heavy duty

Chemisch bestendig

Snel gelegd

Vloeistof dicht

Antislip

UV bestendig

Een vloer met vele voordelen

De coatings die wij in de autowasstraat aanbrengen zijn niet alleen volledig vloeistofdicht, maar ook uiterst veilig. De coatings kunnen namelijk in verschillende antislip gradaties worden afgewerkt, van glad tot volledig antislip. Hierdoor krijgt uw vloer meer grip, waardoor deze veiliger wordt voor uw klanten en uw personeel. Daarnaast zijn onze coatings uiterst hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Zeep en andere schoonmaakmiddelen zijn overigens geen probleem, door de chemische bestendigheid van de coatings. 

Binnen 1 dag klaar

Onze coatings voor de autowasstraat leggen wij meestal binnen één dag en al na 2 uur uitharding kan de vloer weer volledig gebruikt worden. Hiermee voorkomt u dat uw wasstraat onnodig buiten gebruik is en wordt omzetderving tot een minimum beperkt.  

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen over onze coatings voor de autowasstraat of heeft u behoefte aan professioneel advies? Neem dan contact met ons op of vraag direct en gratis een geheel vrijblijvende offerte bij ons op. Wij zullen er dan alles aan doen om een scherp geprijsde offerte op maat voor u op te maken. 

autowasstraat total tankstation

Onze projecten

Lukoil Zaandam

Autowasstraat

Bij Lukoil in Zaandam hebben wij de carwash gerenoveerd. De vloer van de carwash is hierbij voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Het totale oppervlak bedroeg 61 m2.

Tamoil Nijmegen

Autowasstraat

Bij Tamoil in Nijmegen zijn de washal en twee wasboxen voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Populair in de carwash industrie door de vloeistofdichte eigenschappen.

BP Schulte

Autowasstraat

Bij BP in Schulte hebben wij de voorwasplaats, 3 wasboxen en wasstraat voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Volledig vloeistofdicht, chemisch bestendig en antislip.

Esso Woudenberg

Autowasstraat

Bij Esso in Woudenberg hebben wij ons Mesa Fast vloersysteem gelegd in 2 wasboxen en 3 roll-overs, met een totale vloeroppervlakte van 230 m2. De ideale vloer voor de carwash sector.

TinQ Woerden

Autowasstraat

Bij TinQ in Woerden hebben wij ons Mesa Fast vloersysteem gelegd in de wasplaats en de wasstraat. De totale vloeroppervlakte was 60 m2. De vloer is niet alleen veilig maar ook duurzaam.

Carwash and Go

Autowasstraat

Bij Carwash and Go in Hilversum hebben wij niet alleen de wasstraat maar ook het kantoor voorzien van het Mesa Fast vloersysteem. Een functionele vloer met professionele looks.

Tango Udenhout

Autowasstraat

Bij Tango in Udenhout hebben wij de wasboxen van 120 m2 voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. De vloer is volledig vloeistofdicht en uiterst geschikt voor voor carwash branche.

iClean Carwash

Autowasstraat

Bij iClean Carwash in Deventer hebben wij de wasstraat inclusief voorwas en droogruimte voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. In totaal ging het om maar liefst 535 m2.

Mikey's Carwash

Autowasstraat

Bij Mikey's Carwash in Zwijndrecht hebben wij de autowasstraat voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. 100% vloeistofdicht en kan antislip worden afgewerkt.

Shell Elst

Autowasstraat

Bij Shell in Elst hebben wij de washal voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Voldoet aan de wettelijke eigenschappen van de carwash branche. Hygiënisch én onderhoudsvriendelijk.

Hello Carwash

Autowasstraat

Bij Hello Carwash in Capelle a.d. IJssel zijn de wasstraten, de voorwas en de technische ruimtes voorzien van ons Mesa Fast vloersysteem. Het totale oppervlak bedroeg 155.7 m2.