Over Carwashvloeren

Duurzame vloeren speciaal voor de carwash

Over ons

Wij zien dat steeds meer bedrijven in de carwash branche behoefte hebben aan kwalitatief goede vloeren en dat hier veel vraag naar is. Hieruit is Carwashvloer.eu onstaan. Carwashvloer.eu is onderdeel van Mesa Coatings, de specialist in kunststof vloer- en wandsystemen voor de B2B markt. 

Bij ons staat kwaliteit te allen tijde voorop. Wij leveren vloeren voor allerlei toepassingen in de carwash sector. Hierbij kunt u denken aan reguliere autowasstraten, vrachtauto wasstraten, wasboxen, roll-over wasstraten, voorwassen en meer. Onze systemen zijn uiteraard 100% vloeistofdicht, hygiënisch, makkelijk schoon te maken, slijtvast en mechanisch bestendig. Kiest u voor Carwashvloer.eu, dan kiest u voor kwaliteit en een vloer- of wandsysteem waar u jarenlang profijt van zult hebben. Onze oplossingen zijn niet alleen functioneel, maar ook uiterst duurzaam en dragen bij aan een professioneel en een modern uiterlijk van uw bedrijf. 

Bij Carwashvloer.eu staat de klant altijd centraal en luisteren wij naar de eisen en wensen van de klant met inachtneming van de huidige situatie. Wij zijn actief in heel Nederland, maar ook in België, Luxemburg en Duitsland. Ons team bestaat uit 13 vaste medewerkers. Daarnaast werken wij met meer dan 45 ervaren aannemers en specialisten. Deze specialisten, tezamen met de vaste medewerkers, zorgen ervoor dat wij u kunnen voorzien van vloer- en wandcoatings van de allerhoogste kwaliteit.